permainan

Cara Bermain Pasangan Poket Kecil Dalam Permainan Tunai

Saya bermain banyak permainan tunai tanpa had dalam talian dan salah satu tangan yang paling saya sukai adalah sepasang poket kecil (contohnya 8 atau kurang). Ini kerana jika anda cukup bernasib baik untuk melakukan perjalanan kemudian (atau lebih baik), dan anda berjaya, anda boleh mendapat bayaran yang besar untuk diri anda sendiri.

Seperti semua mega888 ada cara yang betul dan cara yang salah untuk memainkan tangan mega888 ini. Anda harus ingat bahawa pasangan kecil dengan sendirinya bukan tangan yang baik (melainkan jika anda berurusan dengan seseorang), tetapi lebih kepada tangan spekulatif.

Matlamat anda adalah untuk memukul kad anda dan membuat tiga jenis atau lebih baik. Secara statistik, anda akan mendapati bahawa dalam banyak kesempatan anda akan ketinggalan, dan dalam kebanyakan kes tidak lagi berada di depan, jadi idealnya anda ingin melihat flop yang murah dan membawanya dari sana.

Sekiranya seseorang membuat kenaikan besar sebelum flop, atau dua atau lebih pemain menaikkan, pasangan kecil itu bukan tangan yang tepat untuk bertahan kerana ada kemungkinan anda akan menentang pasangan yang lebih tinggi, dan oleh itu pasukan underdog.

Oleh itu dengan andaian anda telah melihat kegagalan yang murah, bagaimana anda bermain tangan dari sini?

Jika anda terlepas, pasangan kecil anda sekarang mungkin kelihatan sedikit sengsara, kecuali ada dua atau tiga kad bawah di papan, jadi biasanya lebih baik untuk memeriksa dan berharap anda melihat kad percuma lain, atau lipat ke kenaikan apa pun.

Namun, jika anda mencapai tiga jenis, keseronokan sekarang akan bermula. Ada kemungkinan anda sekarang baik-baik saja di depan, jadi anda perlu mencari cara mendapatkan wang sebanyak mungkin dari lawan.

Ini sering bergantung pada kedudukan, tetapi cara yang baik untuk bermain adalah dengan memeriksa kedudukan awal atau meletakkan pertaruhan kecil dan berharap anda mendapat satu atau dua pelumba. Permainan perlahan dapat menghasilkan banyak masa, terutama jika lawan anda menganggap mereka memiliki tangan yang besar, misalnya jika Ace ada di papan dan mereka fikir mereka mempunyai pasangan teratas.

Anda harus berhati-hati, dan mencari tanda-tanda bahaya. Sekiranya ada kemungkinan straight atau flush maka permainan lambat biasanya bukan pilihan terbaik. Sebaliknya anda harus bertaruh kuat setelah gagal, atau tunggu lawan anda bertaruh dan kemudian mengembalikannya dengan kuat, untuk mencuba dan mengambil pot di sana dan kemudian menghilangkan kemungkinan ini.

Oleh itu, jika boleh, cubalah perlahan-lahan bermain tangan ini dan dapatkan pembayaran yang besar, kerana hampir mustahil bagi lawan anda untuk memberi anda tiga jenis, tetapi elakkan melakukan ini jika ada kemungkinan seri atau bahkan seri. Jangan sekali-kali meremehkan sepasang saku kecil, kerana jika anda dapat menjumpai flop yang murah dan membuat tiga jenis setelah gagal, anda tiba-tiba mempunyai tangan monster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *